Blog

Progress Tapak Projek : Kok Lanas, Kelantan

PROGRESS TAPAK PROJEK : KOK LANAS, KELANTAN   Assalamualaikum dan haii semua.. Alhamdulillah cuaca baik hari ni, sesi melawat tapak projek pun berjalan dengan lancar.. Semasa site visit dilakukan, team kami sempat mengambil beberapa gambar projek rumah klien kami.. jadi alang-alang tu hari ni saya nak kongsikan gambar-gambar tuu untuk anda. Manalah tahu lepasni nak […]

Sesi Site Visit : Telok Bharu, Kelantan

SESI SITE VISIT : TELOK BHARU, KELANTAN   Assalamualaikum dan haii semua.. Alhamdulillah cuaca baik hari ni, sesi melawat tapak projek pun berjalan dengan lancar.. Semasa site visit dilakukan, team kami sempat mengambil beberapa gambar projek rumah klien kami.. jadi alang-alang tu hari ni saya nak kongsikan gambar-gambar tuu untuk anda. Manalah tahu lepasni nak […]

Zara Maju Menjayakan Rumah Idaman Anda

Masih tercari-cari kontraktor untuk membina rumah idaman anda dengan kualiti yang baik?? Risau jika salah pilih kontraktor dan anda terpaksa menanggung segala kerugian? haaaa, lepasni dah tak payah risau dan sakit kepala lagi dah hehee.. kenapa??? Zara Maju Sdn Bhd kan ada.. kami akan bina rumah idaman anda dengan bajet dan design rumah akan ditentukan […]

Kerja-Kerja Pemasangan Tangki Septik

KERJA-KERJA PEMASANGAN TANGKI SEPTIK     Septic tank sudah siap di pasang di salah satu tapak projek klien kami yang berada di Pasir Pekan, Kelantan. Kerja-kerja pemasangan septic tank di tapak projek berjalan dengan lancar. Septic tank adalah sistem rawatan pembentungan skala kecil. Merupakan tangki rawatan bahan kumbahan yang biasa digunakan di kawasan kediaman rumah […]

Update Progress : Kerja-kerja Melepa Dinding Dalam Rumah

KERJA-KERJA MELEPA BAHAGIAN DALAM RUMAH       Hari ni nak share satu progress kerja di tapak projek kami di lokasi Ketereh,kelantan. Sekarang tukang-tukang mahir kami sedang mengadakan sesi site visit di tapak projek. Alhamdulillah segala kerja-kerja di tapak berjalan dengan lancar. sekarang kerja-kerja melepa (plaster) di bahagian dalam sedang dilakukan oleh tukang-tukang mahir kami […]

Portfolio Terkini

Projek Portfolio 035

Projek: Riduwan Bin A Rahim
Lokasi: Kadok
Maklumat: 3 Bilik, 2 Bilik Air
Luas Lot: 1012sqft
Keluasan Tanah: N/A
Harga: N/A
Status Progres: 20%
20% Complete

Maklumat Lanjut »

Projek Portfolio 034

Projek: Permai Binti Ab Hamid
Lokasi: Pasir Puteh
Maklumat: 4 Bilik, 3 Bilik Air
Luas Lot: 1429sqft
Keluasan Tanah: N/A
Harga: N/A
Status Progres: 20%
20% Complete

Maklumat Lanjut »

Projek Portfolio 033

Projek: Mohd Zulhairi Bin Ramli
Lokasi: Sri Berang
Maklumat: 3 Bilik, 3 Bilik Air
Luas Lot: 1000sqft
Keluasan Tanah: N/A
Harga: N/A
Status Progres: 35%
35% Complete

Maklumat Lanjut »

Projek Portfolio 032

Projek: Zainuri Bin Mat
Lokasi: Kangkong
Maklumat: 3 Bilik, 2 Bilik Air
Luas Lot: 1486sqft
Keluasan Tanah: N/A
Harga: N/A
Status Progres: 50%
50% Complete

Maklumat Lanjut »